Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sjukaste som hänt mig på gymmet

Ett längre blogginlägg. Läs det hela vägen till slutet.
Jag träffade en tjej på gymmet för ett par år sedan som jag ärligt talat var nära att slå rakt på käften. Hon kom fram till mig mitt i ett set utfallssteg och sa med nedlåtande ton “Vad är det för tights du har på dig? Du ser riktigt fet ut.” Jag blev så paff 🤯 visste inte vad jag skulle svara så jag ignorerade bara henne. Men hon bara fortsatte “Du har ju fan ingen koll på vad du gör 😆” skrattade hon. Det knöt sig i magen på mig, jag slutade och släppte mina hantlar.

Gymmet var rätt nytt för mig på denna tiden, inte så bra självförtroende så hennes kommentarer kröp verkligen in under skinnet på mig. Kände hur ångesten började växa i bröstet, hjärtat slog hårt och jag ville bara därifrån. Kände att jag behövde gå in på toaletten, få vara ifred en stund, kändes nästan som att en panikattack var på G.

Jag började röra mig mot toaletten och tjejen följde efter mig. “Vart ska du? Så pinsamt att du bara slutade mitt i ett set, nu kollar alla på dig” skrattade hon hånfullt. Jag stängde dörren om mig och tror inte ni att denna jävla tjejen följt mig hela vägen in på toaletten 😳

Aldrig har jag varit så nära att ge någon en rak höger men jag ångrade mig snabbt då jag inte ville spräcka spegelglaset. Ni vet, 7 års otur och allt det där. 🪞

2019 lät min inre dialog på detta sättet. Är det inte helt SJUKT när man sätter sina egna självkritiska tankar i perspektiv såhär?

SLUTA lyssna blint på allt du tänker. SLUTA vara ett offer för din inre dialog. DU KAN vända detta och börja prata med sig själv på ett bättre sätt. Och när du ändrar detta kommer du märka enorm skillnad på hur din träning och kost blir enklare att handskas med och framförallt hur du mår en vanlig dag i ditt eget skinn. TRO MIG. 🙏

Detta är varför min hälsocoachning till stor del präglas av mindset – inte bara kostscheman, invägningar och träningsprogram. Aldrig kommer du bli så nöjd och stolt över dina resultat om du inte också gjort det inre arbetet med hur du ser dig själv.

Vill du bli coachad av mig? Ansök på www.elinens.se/boka-mig 💪