Skip to content Skip to footer

Börja med att fylla i dina uppgifter nedan

Varför välja mig

Med ett helhetstänk kring hälsa
och individanpassade lösningar,
hjälper jag dig att skapa
hållbara vanor och bli den
bästa versionen av dig.

-Så att du kan njuta mer av livet.

Elin Andersson

Grundare av Elinens

Fördelarna med att välja mig

Jag fokuserar på ett helhetstänk kring hälsa. Vi börjar med att utforska vad du värderar i din hälsa, anpassar det till din vardag och etablerar nödvändiga vanor för att du ska nå dina mål. Jag stöttar och guidar dig genom hela processen, hanterar utmaningar och diskuterar “mindset” för att du ska trivas med kost och träning samt känna att du mår bra.

Jag fördjupar mig i samtalen med dig för att utforska bakomliggande orsaker till dina val och bygger en stark relation mellan dig och din kropp, så att du kan bli din egen bästa vän.

Jag använder tre grundpelare i mitt arbete: först etablerar vi hållbara vanor inom träning, kost och återhämtning. Sedan följer noggranna uppföljningar för att säkerställa kontinuerlig utveckling. Slutligen fokuserar vi på mindset, för att anpassa tänkandet och hantera utmaningar effektivt.

Kunder
0+

med högsta kundnöjdhet

Timmar
0+

aktiv rådgivning

Utbildningar

Certifikat

Din hälsocoach, personlig tränare och kostrådgivare.

Jag hjälper dig att hitta din inre motivation och disciplin så du äntligen får din drömkropp utan strikta dieter och överdriven träning.

Du kommer få en skräddarsydd plan för din träning, kost och återhämtning. Jag är coachen som lyssnar på dina behov, ser helhetsbilden och stöttar dig på hela resan. 

 

Koststrategier

Ta del av kunskap om kost och koststrategier.
Läs mer

Viktnedgång

Ta del av kunskap om viktnedgång.
Läs mer

Motivation

Ta del av kunskap om motivation och disciplin.
Läs mer

Träning

Ta del av kunskap om träning.
Läs mer
Kundutlåtande

Vad säger mina kunder?

Anneli, 57år

Med stort kunnande och hjärta anpassar Elin träningen, ger råd, utmanar och pushar efter min dagsform och förmåga. Elin är närvarande varje minut och har en tanke bakom alla övningar för att stärka och utmana på bästa sätt. Elin ser helheten mellan träning, kost, vila och livsstil. Man ångrar aldrig ett PT pass med Elin.

Anneli, 57år

Kund
Michelle, 28 år

Elin har en otrolig förmåga att få en att känna sig sedd och bekräftad i samtal. Dessutom är hon fantastiskt motiverande. Oavsett relation till mat och träning så lyssnar hon på dig som individ, vilket jag personligen uppskattar och värderar väldigt högt.

Michelle, 28 år

Kund
Sigrún, 53 år

Efter att ha dragits med belastningsskador efter löpning har Elin lärt mig ny löpteknik och hjälp mig fokusera på fördelar vid styrketräning som hjälpt mig börja löpa igen efter skadan. Jag kan varmt rekommendera Elin till människor i alla åldrar! Man kan inte annat än bli glad och energifylld i närheten av en sådan energikälla.

Sigrún, 53 år

Kund
Erika, 24 år

Jag är mer inspirerad och motiverad än någonsin efter vår coaching period. Jag har fått rätt verktyg för att kunna nå mina mål och jag har utvecklats i min träning och blivit starkare. Elin är fantastiskt, personlig och professionell. Rekommenderar dig som tänkt på att kontakta en PT för coachning i din träning att kontakta Elin.

Erika, 24 år

Kund
Annika, 49 år

Du är en perfekt coach som sprider energi, massa pepp och tror på en. Förutom kondition och tunga vikter har du blick för detaljer som t.ex. begränsningar. Detta har lett till att jag har gjort framsteg som jag trodde var omöjliga!

Annika, 49 år

Kund
Lasse, 75 år

70+ och utan träning i många år har jag gett Elin något att jobba med. Hon har tagit sig an utmaningen, och efter 6 månader har jag blivit både starkare och gått ner i vikt. Dessutom har jag fått mycket mer energi och är gladare i sinnet.

Lasse, 75 år

Kund
Nina, 47 år

Efter 6 månaders arbete med Elin är förändringen enorm och ryggbesvären (diskbråck) som plågat mig i flera år, är nästan helt borta. Jag skulle inte tveka att rekommendera Elin till någon som söker en kunnig, engagerad och stödjande tränare.

Nina, 47 år

Kund
Helena, 44 år

Elin ger massor av energi och hennes pedagogiska sätt att lära ut har även gett en stabil grund som gjort mig trygg att själv köra hårdare och bättre på mina egna pass! Hon har även hjälp mig att forma ett bättre jag med sunda kostvanor som även smittat av sig på familjen!

Helena, 44 år

Kund
Jenny, 44 år

Efter en lång period av trötthet, stela muskler och en passiv syn på träning lyckade Elin hitta min inre motivation där jag genom ökad rörlighet, starkare kropp och nya träningsmål funnit min givna plats på gymmet.

Jenny, 44 år

Kund
Elin, 24 år

Som coach är du helt fantastisk. Jag har på grund av våra pass börjat tro mer på mig själv, blivit starkare fysiskt och psykiskt. Är evigt tacksam för all hjälp jag har fått av dig.

Elin, 24 år

Kund
ONLINE

Mina kurser