Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hur du får disciplin

JUST DO IT, upp kl 5, riv av en kalldusch och ett köttigt pass – diciplin!!! Sån här skit biter oftast inte på mig. För mig känns det bara påtvingat och kostgjort. Så om du är som mig och behöver en annan infallsvinkel – läs vidare. 

Så du sitter där hemma och pallar inte gå och träna. Du tänker på hur jobbigt det kommer bli, du kommer bli svettig, det kommer göra ont och du kommer bli andfådd. Det är ingen hemlighet – det tar emot. Du är ligger just nu lågt i energi och du tror att träningen kräver att du är pigg och alert. MEN ICKE. 

Låt mig introducera “Sänk Dina Krav Till Något Mänskligt✨”. Såhär är det, du vill ju av någon anledning ändå gå och träna, men alla känslor om hur passet kommer bli är helt överväldigande just nu. Därför släpper vi bilden av hela det där träningspasset och gör en deal: 

Du åker dit och värmer upp på en cykel i 5 minuter. 

Om du fortfarande känner “BLÄÄÄÄÄÄÄ jag vill inte” så åker du hem. 

Om det till och med känns överväldigande att bara åka till gymmet har jag en gratis guide om motivation som kan hjälpa dig på traven! Lycka till kompis 🌟