Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Träning

Tycker du det är svårt att komma in i träningsvanor?

Får du inte resultaten du vill ha av din träning?

Vill du känna dig säker på hur du ska träna optimalt för att få resultat och undvika skador?

Sedan jag påbörjade min hälsoresa för 8 år sedan, samt efter de senaste åren av att ha coachat andra till att bli sitt bästa jag är en sak solklar:

HELHETEN är det viktigaste. För att du ska lyckas med dina träningsmål, kunna prestera på jobbet OCH kunna njuta av livet måste vi se alla olika faktorer som påverkar.

Därför får du alltid följande delar när du jobbar med mig:
  • Träningsprogram: Ett program skräddarsytt efter dina mål, redskap och ditt tidsschema.
    – Videoanalyser för teknikförbättring: För att du ska känna dig trygg, självsäker och få bästa möjliga resultat är tekniken viktig. Därför ger jag feedback på videor du lägger in i appen.
  • Kostplan: Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler och styrka eller hitta en balanserad livsstil kommer kosten spela en avgörande roll i vad du får för resultat. Därför skapar jag en kostplan anpassat efter ditt energibehov, dina mål och preferenser.
    – Tillgång till receptbank för att du ska få inspiration till att äta gott och hälsosamt.
  • Övningar för ett starkt mindset: Den mentala biten spelar en stor roll för att lyckas med dina livsstilsförändringar, när du tränar ditt sätt att tänka bygger du styrka inifrån.
  • Månadsvisa coachmöten á 60 min: För att tackla de utmaningar DU upplever på vägen gällande träning, kost eller mindset.
  • Veckovisa uppföljningar: Vi hörs varje vecka för att kika på hur det går för dig, ifall du behöver någonting från mig samt planerar inför den kommande veckan.
  • Tillgång till mig i chatten sön-fre för när du stöter på utmaningar på vägen..